Woningen Op ’t Zand toegewezen

By december 28, 2018Nieuws

De loting voor de 48 woningen in Op ‘t Zand heeft plaatsgevonden. Alle rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen konden worden toegewezen.

Bij de sluiting van de inschrijfperiode waren 134 formulieren ingeleverd bij Atrium makelaardij in Ridderkerk. Projectontwikkelaar Kavel Vastgoed moest dus loten, zoals al was verwacht. ‘Voor alle woningtypen is veel belangstelling. We hebben meteen alle bouwnummers kunnen toewijzen. De verkoopgesprekken met de makelaar worden nu ingepland vanaf de eerste week in januari. Wie is ingeloot heeft de mogelijkheid om na het verkoopgesprek gedurende één week een optie te nemen op het bouwnummer dat hun is toegewezen. Wanneer deze mensen dan alsnog afhaken – de optie niet in een koop omzetten – dan benadert de makelaar degene die bovenaan de reservelijst staat’, aldus ontwikkelingsmanager Peter van Swam van Kavel Vastgoed.

Iedereen die zich heeft ingeschreven heeft inmiddels bericht gekregen of hij is in- of uitgeloot. Alle ingelote belangstellenden zijn gebeld door Atrium, de uitgelote inschrijvers hebben een mail ontvangen.