Woningen

Op ’t Zand omvat 52 woningen in verschillende typen en prijsklassen. Alle woningen worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van allerlei duurzaamheidsmaatregelen die zorgen voor energiezuinige nieuwbouw. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de woningtypen. We zijn nu nog druk aan het ontwerpen. De onderstaande witte impressies tonen de huidige stand van zaken. De witte kleur wordt gebruikt om de aandacht op het bouwvolume te leggen. In de uitwerking kiezen we een passende mooie rode steen met antraciete dakbedekking.
Naarmate de start verkoop dichterbij komt, wordt deze informatie aangevuld en geactualiseerd.

15 rijwoningen

Haaks op de Hugo de Grootlaan komen twee woningblokken met respectievelijk acht en zeven rijwoningen. Er zijn drie typen te onderscheiden: de hoekwoning, de tussenwoning met langskap en de tussenwoning met dwarskap. De prijsindicatie van de rijwoningen is vanaf circa € 279.000,- v.o.n.

9 drie-onder-een-kapwoningen

Verspreid over de nieuwe woonbuurt komen drie woningblokjes met drie woningen. In deze negen woningen zijn verschillende typen te herkennen. Er zijn hoek- en tussenwoningen met een breedte van 5,40 meter. Daarnaast zijn er drie-onder-een-kapwoningen met een royale breedte van 7,20 meter. De prijsindicatie van de drie-onder-een-kapwoningen is vanaf circa € 389.000,- v.o.n.

20 twee-onder-een-kapwoningen

In de eerste oogopslag lijken de twee-onder-een-kapwoningen in Op ’t Zand grote vrijstaande woningen. Er zijn woningen met een langskap en met een dwarskap. Woningen met de deur aan de voorkant of aan de zijkant. En woningen met een breedte van 5,70 meter of van 7,20 meter. Het platte dak geeft de bijzondere twee-onder-een-kapwoning, tegenover de groene speelplek een opvallend ándere, maar eveneens jaren ’30-uitstraling. De prijsindicatie van de twee-onder-een-kapwoningen is vanaf circa € 389.000,- v.o.n.

8 vrijstaande villa’s

Vier van de villa’s liggen direct aan de Middenmolendijk; de dijk is zelfs onderdeel gemaakt van het ontwerp van deze vrijstaande woningen. Deze woningen noemen we dijkvilla’s. Dan zijn er nog vier bijzondere villa’s tussen de bestaande bebouwing van enerzijds de Middenmolendijk en anderzijds Het Nieuwe Zand fase 3. De prijsindicatie van de villa’s is vanaf circa € 535.000,- v.o.n.